Hvordan fungerer Provexin®A100HF?

Provexin®A100HF inneholder næringsstoffer som bidrar til å bedre forutsetningene for tilvekst av hår. Hovedingrediensen 1,5-pentandiol øker vanninnholdet i det ytterste hudlaget og fungerer som et løsemiddel for stoffer som blokkere hårsekken og hindrer hårvekst (døde hudceller og talg).

Prøv nå til kampanjepris!

Vi mister omtrent 100 hårstrå om dagen, og for de som lider av arvelig håravfall, såkalt androgen alopeci, kommer ikke hårsekken tilbake til vekstfasen etter at hårstrået faller ut.

Dersom den normale vekstfasen stopper opp over lengre tid vil hårsekken tettes av smuss.

Provexin®A100HF fungerer som et løsningsmiddel som renser ut belegget som blokkerer hårsekken.Næringsemnene pollenekstrakt, sink, biotin og vitamin E, som finnes i dette produktet, hjelper hårsekken til å stimulere fram ny hårvekst.

Provexin®A100HF har her renset hårsekkene fri for smuss, og nytt hår vokser ut igjen.

Den nye hårveksten er noe treg, og vokser maksimalt 1 centimeter i måneden.  Det tar litt tid å få tilbake så mye hår at man faktisk merker forskjellen. Hårstråene som kommer i begynnelsen er myke og upigmenterte, men etter en stund vil kvaliteten på håret gjenvinnes og bli tykkere samt få tilbake sitt opprinnelige pigment (farge).

Studie:

Faergemann, J. and Hedner, T., The effect of A100 Gel, on Hair Growth, and Hair Quality: An explanatory study. Journal of Cosmetics, Dermatological Sciences and Applications 2016:6;19-23.

Bestill Provexin®A100HF her