Er det ingen bivirkninger knyttet til bruk av Provexin®A100HF?

Provexin™A100HF har vært gjennom grundig sikkerhetsvurdering og -testing, og det er ikke rapportert om bivirkninger i noen av studiene som er gjort.

Er det trygt å bruke Provexin®A100HF over lang tid?

Provexin™A100HF er trygt å bruke, og det er ikke rapportert om bivirkninger. Husk at Provexin A100HF kun skal brukes på frisk/uskadd hud.

Er Provexin®A100HF klissete, og lukter det noe?

Nei. Provexin™A100HF klisser ikke, og hodebunnen/håret blir ikke seende fett ut. Provexin™A100HF har ingen utpreget duft/lukt.

Er Provexin™A100HF et legemiddel?

Nei. Provexin™A100HF er ikke legemiddel/naturlegemiddel/naturmedisin og heller ikke et kosmetikkprodukt. Det er et såkalt «medisinsk utstyr», noe som innebærer at det har vært gjennom grundig sikkerhetsvurdering og -testing for å sikre at det er trygt i bruk.

Hva er androgen alopeci?

Androgen alopeci er den vanligste formen for uønsket hårtap og kommer av hårsekkenes følsomhet for mannlige kjønnshormoner (androgener). Den rammer de fleste menn og er den vanligste årsaken til skallethet hos menn. 95% av all skallethet skyldes androgen alopeci. Når hårtapet starter og hvor raskt det utvikler seg, varierer. Det er arvelig betinget og kan også ramme kvinner. Androgen alopeci forekommer hos:
  • 25 % av unge menn (yngre enn 25 år)
  • 50 % av middelaldrende menn
  • 13 % av kvinner som ikke ennå har nådd overgangsalderen

Hvilke ingredienser inneholder Provexin®A100HF

Aqua, 1,5-Pentanediol, Pollen Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Polysorbate 20, Squalane, Tocopherol, Xanthan Gum, Chondrus Crispus Powder, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Disodium EDTA, Zinc Chloride, Zinc Oxide, Biotin, Sodium Hydroxide, Parfum.

Hvor lenge må jeg bruke Provexin®A100HF?

Noen opplever effekt allerede etter noen uker, men vanligvis tar det 5-7 måneder før effekten er fremtredende. Husk at Provexin A100HF ikke kurerer androgen alopeci, så hvis du avslutter behandlingen, forsvinner også effekten.

Hvor lenge varer en Provexin®A100HF?

Hvor lenge en flaske varer kommer an på hvor stort område som skal behandles. Prøv deg frem og gi oss beskjed hvis du trenger påfyll.

Hvordan bruker jeg Provexin®A100HF?

Provexin™A100HF er en gel man smører på de berørte områdene. Ta litt gel i håndflaten eller på fingertuppene og påfør/masser i hodebunnen der du er berørt av håravfall. Gel'en skal ikke skylles vekk.    

Jeg har flekkvis håravfall (alopecia areata); vil Provexin®A100HF hjelpe for meg?

Dessverre. Provexin™A100HF kan bare hjelpe mot håravfall som skyldes androgen alopeci.

Jeg har hatt hårtap i mer enn 5 år, kan Provexin™A100HF hjelpe meg?

Ingen medikamenter kan få hår til å gro på en skallet isse, så behandling må igangsettes så tidlig som mulig. Har hårtapet vart i 5 år eller mer, er det ikke sikkert du vil oppleve like stor effekt av Provexin™A100HF som dersom du hadde startet behandlingen på et tidligere stadium.

Jeg har pollenallergi, kan jeg bruke Provexin®A100HF?

Ja, det kan du. Provexin™A100HF inneholder kun ekstrakt fra pollen, ikke pollenskall, som er det allergikere reagerer på.

Kan jeg fortsette å bruke mine daglige hårprodukter selv om jeg bruker Provexin®A100HF?

Ja. Du kan fint bruke rengjørings- og stylingproduktene som du selv foretrekker.

Provexin®A100HF er klassifisert som et medisinsk utstyr, hva betyr det?

Et medisinsk utstyr er et utstyr eller innretning som brukes til å diagnostisere, forebygge, lindre eller behandle sykdom/skade.

Provexin®A100HF motvirker arvelig hårtap

Egenbehandling uten kirurgi

En gel du påfører det berørte området 2 ganger daglig

Medisinsk produkt med klinisk dokumentert effekt

 Klassifisert som medisinsk utstyr klasse 1 i EU og testet ved Sahlgrenska Universitetssykehus i Gøteborg

Ingen rapporterte bivirkninger

Gelen inneholder heller ingen allergener som kan skape irritasjon for pollenallergikere