Dette forårsaker 95% av alt hårtap

Lider du av hårtap? Da tilhører du kanskje den gruppen som har androgen alopeci, den vanligste årsaken til hårtap. Mange er ikke klar over det.

95 % av de menn som mister håret, har androgen alopeci. Det er vanligvis ikke sett på som en sykdom, men det er rett og slett at hårsekkene dine har økt følsomhet overfor mannlige kjønnshormoner.

Løsningen er enkel og helt uten bivirkninger

Androgen alopeci er genetisk betinget, men påvirkes også av hormoner, så den oppstår hos gutter først etter puberteten. Men det er ikke bare menn som er utsatt for dette. Nesten 40 prosent av alle kvinner opplever hårtap etter overgangsalderen, og de gjør det fordi hormonbalansen endres når østrogenverdiene synker. Men det finnes heldigvis råd til deg som ikke synes det er så stas å miste håret.

Ja, jeg vil bestille Provexin®A100HF.

Hvordan kan jeg få håret tilbake?

Du kan blant annet ta en hårtransplantasjon. Det vil si at hårsekk for hårsekk «opereres» ut fra bakhodet, hvor hårveksten ofte er sterkere, og flyttes til steder der du har sluttet å få hår. Dette er en kostbar prosedyre, men den fungerer.
Provexin®A100HF er et helt nytt medisinsk produkt* som inneholder 1,5-pentandiol, det patenterte pollenekstraktet A100, samt mikronæringsstoffene E-vitamin, biotin og sink. Og det er helt uten bivirkninger. Provexin®A100HF er en gel som du smører på området hvor du har hårtap.

Provexin®A100HF tilrettelegger for ny hårvekst i hårsekker som har vært tilstoppet og uten vekst i noen år. Håret går da inn i normal vekstsyklus, som betyr det første håret ofte er såkalt vellushår (babyhår), som etter hvert faller av før man får tilbake hår med samme farge og kvalitet som tidligere. Det kan derfor ta opptil 5-6 måneder før man selv opplever at hår kommer tilbake på de aktuelle områdene. Det synlige resultatet avhenger også av utgangspunktet til deltakerne – altså hvor mye hår de har når de starter behandlingen.

Produktet er testet i henholdsvis Sverige, Tyskland og India, på til sammen mer enn 100 forsøkspersoner. Resultatene er basert på hårstråtelling, før/etter-bilder samt egenevaluering og viser at nærmere 60 % av forsøkspersonene fikk økt hårvekst. Noen opplevde effekt allerede etter få uker, men for de fleste tok det to til tre måneder før effekten er fremtredende.

Jan Faergemann, professor i dermatologi, ledet en studie ved Sahlgrenska Universitetssykehus i Gøteborg. Han har flere tiårs erfaring med behandling av ulike hudlidelser og har publisert en rekke studier innenfor dette fagfeltet. Her deltok 20 menn i alderen 18-20 år. Geleen ble brukt to ganger om dagen over en fire måneders periode. 16 stykker gjennomførte hele studien og resultatet var oppsiktsvekkende. Hos mer enn halvparten økte hårveksten med mer enn 50 prosent. Hos en tredjedel økte hårveksten med mer enn 100 prosent.

Begynn med en gang

Hvis hårsekkene dine har vært inaktive for lenge, vil de til slutt være helt døde. Derfor opplever man best effekt på de områdene hvor hårtapet har vart i mindre enn fem år. Provexin®A100HF kan også virke forebyggende på ytterligere hårtap. Produktet fjerner ikke selve lidelsen androgen alopeci, men det fjerner effekten, så hårtapet vil fortsette igjen så fort du slutter å bruke produktet.

* Provexin®A100HF er registrert som medisinsk utstyr i klasse I i EU.

Studie:
Faergemann, J. and Hedner, T., The effect of A100 Gel, on Hair Growth, and Hair Quality: An explanatory study. Journal of Cosmetics, Dermatological Sciences and Applications 2016:6;19-23.

Bestill Provexin®A100HF her.