Dette forårsaker 95% av alt hårtap

Lider du av hårtap? Da tilhører du kanskje den gruppen som har androgen alopeci (arvelig hårtap) – den vanligste årsaken til at menn mister hår. Mange er ikke klar over at dette er noe man faktisk kan gjøre noe med.

Hele 95 % av de menn som mister håret, har androgen alopeci. Det er vanligvis ikke sett på som en sykdom, men det er rett og slett at hårsekkene dine har økt følsomhet overfor mannlige kjønnshormoner, og denne følsomheten er faktisk arvelig.

Løsningen er enkel og helt uten bivirkninger

Androgen alopeci er altså genetisk betinget, men påvirkes også av hormoner, så hårtapet oppstår først etter puberteten. Noen gutter/menn opplever at de allerede i begynnelsen av 20-årene er ganske tynne i håret. Vikene kryper bakover og den lille månen kan komme til syne. Men – det finnes heldigvis råd til deg som ikke synes det er så stas å miste håret.

Ja, jeg vil bestille Provexin®A100HF.

Hvordan kan jeg få håret tilbake?

Det finnes mange produkter og ulike tilbud på markedet – deriblant hårtransplantasjon. Det vil si at hårsekk for hårsekk «opereres» ut fra bakhodet, hvor hårveksten ofte er sterkere, og flyttes til steder der du har sluttet å få hår. Dette er en kostbar metode, men den fungerer og har gjort mange hårløse menn tilfredse.

Provexin®A100HF er et helt nytt medisinsk produkt* som inneholder 1,5-pentandiol, det patenterte pollenekstraktet A100, samt mikronæringsstoffene E-vitamin, biotin og sink. Provexin®A100HF er en gel som du smører på området hvor du har hårtap. Det er ingen bivirkninger ved bruk og man kan style håret med vanlige stylingprodukter i tillegg.

Provexin®A100HF tilrettelegger for ny hårvekst i hårsekker som har vært tilstoppet og uten vekst i noen år. Håret går da inn i normal vekstsyklus. Dette betyr at det første håret ofte er såkalte vellushår; korte, myke og upigmenterte hår. Etterhvert vil det vokse frem hår med samme farge og kvalitet som tidligere. Det kan ta opptil 5-6 måneder før man selv opplever at håret er kommet tilbake på de aktuelle områdene. Det synlige resultatet avhenger også av utgangspunktet til deltakerne – altså hvor mye hår de har når de starter behandlingen.

Produktet er testet i henholdsvis Sverige, Tyskland og India, på til sammen mer enn 100 forsøkspersoner. Resultatene er basert på hårstråtelling, før/etter-bilder samt egenevaluering og viser at nærmere 60 % av forsøkspersonene fikk økt hårvekst. Noen opplevde effekt allerede etter få uker, men for de fleste tok det to til tre måneder før effekten er fremtredende.

Jan Faergemann, professor i dermatologi, ledet en studie ved Sahlgrenska Universitetssykehus i Gøteborg. Han har flere tiårs erfaring med behandling av ulike hudlidelser og har publisert en rekke studier innenfor dette fagfeltet. Her deltok 20 menn i alderen 18-20 år. Geleen ble brukt to ganger om dagen over en fire måneders periode. 16 stykker gjennomførte hele studien og resultatet var oppsiktsvekkende. Hos mer enn halvparten økte hårveksten med mer enn 50 prosent. Hos en tredjedel økte hårveksten med mer enn 100 prosent.

Ja, takk. Jeg ønsker å bestille til hele 44% rabatt!

Begynn med en gang!

Hvis hårsekkene dine har vært inaktive for lenge, vil de til slutt være helt døde. Man opplever derfor best effekt på de områdene hvor hårtapet har vart i mindre enn fem år. Provexin®A100HF kan også virke forebyggende på ytterligere hårtap. Produktet fjerner ikke selve lidelsen androgen alopeci, men det fjerner effekten av den, nemlig det at man mister hår. Man vil derfor kunne oppleve hårtap igjen dersom man etter å ha oppnådd ønskelig resultat slutter å bruke produktet.

* Provexin®A100HF er registrert som medisinsk utstyr i klasse I i EU.

Studie:
Faergemann, J. and Hedner, T., The effect of A100 Gel, on Hair Growth, and Hair Quality: An explanatory study. Journal of Cosmetics, Dermatological Sciences and Applications 2016:6;19-23.

Bestill Provexin®A100HF her.