95% av alt hårtap er arvelig betinget


Dersom far, onkel, morfar eller farfar er tynn i håret, er sannsynligheten for arvelig hårtap i familien stor.

I ferd med å bli tynnhåret? Da er du kanskje en av de mange som har androgen alopeci (arvelig hårtap) – den vanligste årsaken til at menn mister hår. Det er mange som ikke er klar over at dette faktisk er noe man kan gjøre noe med.

Arvelig hårtap blir ikke sett på som en sykdom, da det er svært vanlig. Det betyr rett og slett at hårsekkene har økt følsomhet overfor mannlige kjønnshormoner, og det er denne følsomheten som er arvelig.

Løsningen er enkel og helt uten bivirkninger

Androgen alopeci er altså genetisk betinget, men påvirkes også av hormoner, så hårtapet oppstår først etter puberteten. Noen gutter/menn opplever at de allerede i slutten av tenårene blir tynne i håret; vikene kryper bakover og den lille månen kan komme til syne. Men – det finnes heldigvis råd til deg som ikke synes det er så stas å miste håret.

Ja, jeg vil bestille Provexin®A100HF.

Kan jeg virkelig få håret tilbake?

Provexin®A100HF er et medisinsk produkt* og inneholder 1,5-pentandiol, det patenterte pollenekstraktet A100, samt mikronæringsstoffene E-vitamin, biotin og sink. Middelet smøres på områder der hårtapet forekommer 2 ganger daglig.

Provexin®A100HF tilrettelegger for ny hårvekst i hårsekker som har vært tilstoppet og uten vekst i noen år. Ved behandling kan håret  komme inn i normal vekstsyklus igjen. Dette betyr at det første håret som kommer ofte er mykt og upigmentert, men etterhvert vil det vokse frem hår med samme farge og kvalitet som tidligere. Det synlige resultatet avhenger også av utgangspunktet til deltakerne – altså hvor mye hår de har når de starter behandlingen. Vi har mange veldig fornøyde kunder – her kan du lese om Stian Øvretveit-Heimtun.

Produkttest:

Produkttest er utført i Tyskland, hvor 59 personer fullførte hele testløpet. Resultatene er basert på hårstråtelling, før/etter-bilder samt egenevaluering og viser en klar trend mot forbedring i hårtetthet. Noen opplevde effekt allerede etter få uker, men for de fleste tok det to til tre måneder før effekten var fremtredende.

Studie:

Jan Faergemann, professor i dermatologi, ledet en studie ved Sahlgrenska Universitetssykehus i Gøteborg. Han har flere tiårs erfaring med behandling av ulike hudlidelser og har publisert en rekke studier innenfor dette fagfeltet. Her deltok 20 menn i alderen 18-40 år. Provexin®A100HFble brukt to ganger om dagen over en fire måneders periode. 16 stykker gjennomførte hele studien og resultatet var oppsiktsvekkende. Hos mer enn halvparten økte hårveksten med mer enn 50 prosent. Hos en tredjedel økte hårveksten med hele 100 prosent.

Ja, takk. Jeg ønsker å bestille nå til 149,-!

Begynn med en gang!

Dersom det er en stund siden du begynte å miste hår kan det være lurt å starte behandlingen raskt. Provexin®A100HF kan virke forebyggende på ytterligere hårtap i tillegg til å gi tilbake hår du allerede har mistet. Produktet kurerer ikke androgen alopeci, men det fjerner effekten av den, nemlig det at man mister hår.

* Provexin®A100HF er registrert som medisinsk utstyr i klasse I i EU.

Studie:
Faergemann, J. and Hedner, T., The effect of A100 Gel, on Hair Growth, and Hair Quality: An explanatory study. Journal of Cosmetics, Dermatological Sciences and Applications 2016:6;19-23.

Bestill Provexin®A100HF her.