Stian (29): slik unngikk jeg å miste håret

I familien til Stian Øvretveit-Heimtun (29) mister de mannlige medlemmene håret – og det begynner allerede i tenårene!

Men ved jevnlig påføring av en spesiell gel fikk Stian tilbake mesteparten av det han hadde mistet!

Det er jo ikke akkurat stas når man er temmelig tynnhåret allerede i tenårene. Da er det lett å kjenne på at man ser mye eldre ut enn resten av kameratgjengen, forteller Stian.

-Selv om det kanskje kan høres tøft ut når man fremdeles ikke har fylt atten år, så oppleves det ikke sånn når årsaken er høye viker og måne, sier han videre.

Stian er eldst av tre brødre, og de to yngste begynte også å miste håret i svært ung alder. Heldigvis gikk det ikke like raskt hos Stian, så da han oppdaget Provexin hadde ikke hårtapet over hele hodet vart altfor lenge.

-Da jeg bestemte meg for å gi Provexin et forsøk, så hadde jeg lest at det kunne være vanskeligere å få tilbake hår som hadde vært borte lenger enn 6-7 år. Ettersom hårtapet gikk gradvis, så har jeg heldigvis fått tilbake mye av det jeg mistet – alt falt jo ikke av samtidig, ler Stian. Brødrene mine har mistet så mye at de har kanskje vent seg til å leve uten hår på hodet, selv om jeg tror de vurderer å prøve selv når de har sett hvordan Provexin har hjulpet meg.

Han mener at det å starte med Provexin var et lett valg. Påføringen er enkel, gelen trekker fint inn i hodebunnen og det er ingen registrerte bivirkninger. Det er imidlertid viktig å være litt tålmodig ettersom hårvekst er en langsom prosess.

-Jeg var veldig forberedt på at det kunne ta tid, så jeg ble ekstra glad da jeg var så heldig å kunne skimte en bedring etter ca. fire måneder. Nå har det gått syv måneder og jeg har virkelig fått mye hår! Jeg har alltid hatt tynn hårvekst, men jeg synes at jeg mange steder har fått tettere hår enn tidligere. Nå må jeg bare fortsette å smøre på for å holde hårveksten vedlike, avslutter Stian bestemt.

 

Bestill her!