Stian: slik unngikk jeg å miste håret


Stian er glad for at hårtapet har stoppet.

I familien til Stian Øvretveit-Heimtun mister de mannlige medlemmene håret – og for noen begynte det allerede i tenårene! Stian hadde merket hårtapet i noen år da han i 2016 kom over Provexin®A100HF.  Han tenkte da at han ikke hadde noe å tape på å gi dette middelet en sjanse.

Bestill NÅ – kun 149,- for fire uker.

Ved jevnlig påføring av Provexin® har Stian fått tilbake mesteparten av det han hadde mistet. Ytterlige hårtap har også stoppet, noe han er godt fornøyd med. – Det er jo ikke akkurat stas når man er temmelig tynnhåret allerede i tenårene. Da er det lett å kjenne på at man ser mye eldre ut enn resten av kameratgjengen, forteller Stian.

– Det kunne virke tøft å se eldre ut enn jeg var,  men ikke når årsaken var høye viker og måne.

Arvelig hårtap

Stian er eldst av tre brødre, og de to yngste begynte å miste håret i svært ung alder. Heldigvis gikk det ikke like raskt hos Stian, så da han oppdaget Provexin hadde han ikke mistet altfor mye hår.

-Da jeg bestemte meg for å gi middelet et forsøk, hadde jeg lest at det kunne være vanskelig å få tilbake hår som hadde vært borte i lang tid. Ettersom hårtapet hos meg gikk gradvis, så har jeg heldigvis fått tilbake mye av det jeg hadde mistet.

Brødrene mine har mistet så mye at de kanskje har vent seg til å leve uten hår på hodet? Tenker de vurderer å prøve Provexin når de ser meg nå.

Vil du også prøve? Bestill NÅ – kun 149,-

Enkel avgjørelse

Stian mener at det å begynne med Provexin var et lett valg å ta. Påføringen er enkel, middelet trekker fint inn i hodebunnen og det er ingen registrerte bivirkninger. Det er imidlertid viktig å være litt tålmodig ettersom hårvekst er en langsom prosess.


Stians hårvekst før og etter Provexon®A100HF.

– Jeg var forberedt på at det kunne ta tid, så jeg ble ekstra glad da jeg var så heldig å kunne skimte en bedring etter ca. fire måneder. Etter syv måneder hadde jeg virkelig fått tilbake mye hår! Jeg har alltid hatt tynn hårvekst, men jeg synes at jeg har fått tettere hår enn før!

Nå må jeg bare fortsette å smøre morgen og kveld, sånn at hårtap over hele hodet blir utsatt så lenge som mulig.

 

Bestill her!