Hårtap hos yngre menn


De fleste unge menn håper de unngår å bli skallet.

Det sies at rundt 5%  av den mannlige befolkningen opplever hårtap før fylte 20 år. Unge menn kan synes det er vanskelig å forholde seg til høye viker og en begynnende måne allerede i slutten av tenårene. Skallethet er gjerne forbundet med noe som forekommer litt senere i livet.

Få tilbake håret med Provexin® – prøv fire uker til kun 149,-

Håret er en del av vår identitet
Nå er det slik at gutter/menn ikke snakker om egen helse eller egne komplekser på samme måte slik jenter / kvinner gjør  – en mann er liksom bare fornøyd, og sånn er det. Men er det virkelig så enkelt? Er det egentlig sånn at unge menn synes det er greit at håret blir tynnere, at de lange krøllene ligger litt rart over en begynnende måne eller at man rett og slett må barbere av seg alt håret?

Hårtap er faktisk arvelig

95% av alt hårtap hos menn skyldes androgen alopeci (arvelig hårtap). Tilstanden er såpass vanlig at den ikke defineres som en sykdom, selv om opplevelsen av det kan føles nokså tungt. Dersom menn i din familie er tynne i håret, så er sannsynligheten for at dine viker kryper bakover også tilstede. Arv, alder og hormoner er elementer som har betydning for hårtap. Les mer om det her.

Behold håret litt lenger
I vår del av verden har motebildet tillatt det å være skallet – det har på sett og vis vært oppfattet som både kult og tøft å være uten hår på hodet, og bra er det. Det har mest sannsynlig bidratt til å ta bort unødige komplekser for en del unge menn.

Når det er sagt, så er det ikke til å legge skjul på at mange nok kunne tenke seg å beholde håret litt lenger – og det viser seg at det faktisk er mulig.

Provexin®A100HF
Provexin®A100HF* er et produkt som påføres der hårtapet finner sted. Middelet inneholder ingredienser som skaper gode vekstbetingelser ved hårtap som følge av androgen alopeci (arvelig hårtap).

Produktet er utviklet i Sverige, og en studie utført ved Sahlgrenska Universitetssykehus i Gøteborg viste at hos halvparten av dem som brukte Provexin®A100HF, økte hårveksten med hele 50 %.

Ved noen av tilfellene kunne legene se endringer i hårveksten allerede etter fire uker, forsøkspersonene selv så tydelig effekt etter noen måneder. Dette kan forklares med at den første hårveksten kommer i form av vellushår (mykt og upigmentert hårhår), men når håret fortsetter å vokse blir hårstråene tykkere og hårveksten normal igjen. Provexin®A100HF har ingen påviste bivirkninger.

* Provexin®A100HF er registrert som medisinsk utstyr i klasse I i EU.

Bestill nå til 149,-

Provexin®A100HF motvirker arvelig hårtap

Egenbehandling uten kirurgi

En gel du påfører det berørte området 2 ganger daglig

Medisinsk utstyr med klinisk dokumentert effekt

 Klassifisert som medisinsk utstyr klasse 1 i EU og testet ved Sahlgrenska Universitetssykehus i Gøteborg

Ingen rapporterte bivirkninger

Gelen inneholder heller ingen allergener som kan skape irritasjon for pollenallergikere