Få hårveksten tilbake uten operasjon

Hva kan du velge dersom du ikke ønsker å gjennomgå en hårtransplantasjon eller bestille en tupé?

Forskningen på hårtap og skallethet kommer stadig lengre, og i dag finnes det gode løsninger for å få hår tilbake. 95 % av menn som mister håret lider av det som kalles androgen alopeci eller arvelig arvhårtap. Dette gir i utgangspunktet permanent hårtap, fordi hårsekkene blir tette og slutter å produsere hår.

Behandling du kan gjøre hjemme

Er du blant de 95 %, så er Provexin et produkt som fungerer for veldig mange. Behandlingen kan du selv utføre hjemme ved enkelt å smøre på de utsatte områdene på hodet morgen og kveld. Terskelen for dette er dermed lavere enn å legge seg på operasjonsbordet – både i.f.t. kostnader og risiko.

Det er blitt gjort en studie på Provexin®A100HF ved Sahlgrenska Universitetssykehus i Gøteborg. Etter tre måneder kunne man konkludere at halvparten av deltakerne hadde fått 50 % mer hårvekst, mens en tredjedel fikk 100 % hårvekst som følge av behandlingen. Studien ble ledet av Jan Faergemann, professor i dermatologi. Faergemann har flere tiårs erfaring med behandling av ulike hudlidelser og har publisert en rekke studier innenfor dette fagfeltet.

Bestill med 45% rabatt NÅ!

Forsøket i Gøteborg viste så lovende resultater at det ledet til en større produkttest som ble utført i Berlin. Denne testen var en randomisert, dobbeltblindet placebo-kontrollert produkttest. Forskerne så at gelen hadde effekt allerede etter fire uker, selv om de færreste av deltakerne selv kunne se det så tidlig i behandlingen. Det er viktig å bruke produktet over en lengre periode, hårvekst tar tid og det kan en del måneder før håret får samme farge og kvalitet som tidligere.

Det er viktig å behandle hårtap så raskt som mulig. Forskerne kunne se at utgangspunktet til deltakerne hadde mye å si for resultatet. Faktum er at hårsekken dør etter fem-ti års inaktivitet og da blir det så og si umulig å skape ny hårvekst i hårsekkene. Å bruke Provexin®A100HF er derfor et valg som kan være lurt å ta tidlig!

Medisinsk utstyr

Provexin®A100HF er klassifisert som medisinsk utstyr klasse I i EU. Det er ikke påvist bivirkninger ved bruk av produktet. Virkningen av Provexin®A100HF opphører dersom man avslutter behandlingen. Det anbefales derfor å fortsette å anvende produktet etter at håret har kommet tilbake.

Ja, jeg ønsker å bestille produktet!

Andre metoder

Hårtransplantasjon går ut på å flytte hårsekker fra et hårrikt område på hodet til området der pasienten har lite hår eller er skallet. Dette er det dyreste alternativet for å gjenskape hårvekst. Stadig nye løsninger kommer når det gjelder tupéer også. Det finnes små lapper med ekte hår som kan limes til hodebunnen på det aktuelle hårløse området, og som sitter i opptil seks til ni uker. Det er allikevel ingen garanti for at dette holder. I tillegg må du inn til behandling i hvert fall annenhver måned, noe som kan bli en dyr affære for mange etter hvert som årene går.

Stimulerer hårveksten over hele hodet

Med hårtransplantasjon og tupé får du hår på områder du ønsker, men det stopper ikke selve hårtapet andre steder på hodet. Ved bruk av Provexin®A100HF kan du stoppe ytterligere hårtap, samt fremme hårvekst. Provexin®A100HF er derfor et godt, enkelt og trygt alternativ uten bivirkninger for den som ikke klarer å slå seg til ro med sitt arvelige hårtap. 

Studie:

Faergemann, J. and Hedner, T., The effect of A100 Gel, on Hair Growth, and Hair Quality: An explanatory study. Journal of Cosmetics, Dermatological Sciences and Applications 2016:6;19-23.

Bestill nå med 45% rabatt!