Slik kan du få håret tilbake


De fleste vil gjerne beholde håret så lenge som mulig.

Provexin® kan stoppe hårtap og starte hårveksten igjen. Helt uten bivirkninger.

Bestill Provexin til 149,- nå!

Begynner du å få måne, eller trekker vikene seg stadig lenger bakover? 95 % av menn som mister hår, har arvelig hårtap (androgen alopeci). Arvelig hårtap er altså genetisk betinget og har ingen sammenheng med ytre påvirkning. Det er ikke uvanlig at menn i 20-årsalderen begynner å miste hår, men det finnes heldigvis hjelp å få uten å måtte transplantere hår.

 

Studie viser at arvelig hårtap kan bremses!

Provexin®A100HF har dokumentert effekt.

En studie* utført på Sahlgrenska Universitetssykehus i Göteborg resulterte i at mer enn halvparten av deltakerne fikk 50% økt hårvekst, mens en tredjedel opplevde mer enn 100% økning i gjenvekst av hår.

Hvordan virker produktet?

Ingrediensen 1,5-pentandiol øker vanninnholdet i det ytterste hudlaget og fungerer som et løsemiddel for stoffer som blokkere hårsekken og hindrer hårvekst (døde hudceller og talg) . Provexin®A100HF inneholder også næringsstoffer som bidrar til å bedre forutsetningene for hårtilvekst. De første hårene som kommer er lyse og upigmenterte, det tar nemlig litt tid før man får tilbake hår med samme farge og kvalitet som tidligere.

Så snart man begynner å miste hår bør man sette i gang med behandlingen. Jo tidligere man starter, desto større sjanse for at man får håret tilbake.

Studie:

Faergemann, J. and Hedner, T., The effect of A100 Gel, on Hair Growth, and Hair Quality: An explanatory study. Journal of Cosmetics, Dermatological Sciences and Applications 2016:6;19-23.

Bestill Provexin®A100HF her

Provexin®A100HF motvirker arvelig hårtap

Egenbehandling uten kirurgi

En gel du påfører det berørte området 2 ganger daglig

Medisinsk utstyr med klinisk dokumentert effekt

 Klassifisert som medisinsk utstyr klasse 1 i EU og testet ved Sahlgrenska Universitetssykehus i Gøteborg

Ingen rapporterte bivirkninger

Gelen inneholder heller ingen allergener som kan skape irritasjon for pollenallergikere