Her er den viktige detaljen om hårtap – som mange menn glemmer

Norske Thomas Lyberg fikk satt en stopper for sitt hårtap med Provexin®.

Bestill i dag og få -45% rabatt

Det er helt normalt at menn begynner å miste håret. Håret er ofte en viktig del av identitet og utseende, og for mange er det en påkjenning når vikene trekker seg tilbake og månen blir tydeligere.

Men stadig flere menn glemmer en viktig detalj: Det er mulig å bekjempe hårtap.

De aller fleste menn opplever hårtap på et tidspunkt i livet. Det er selvsagt noe man helst vil unngå, men faktum er at hårtap kan være arvelig. Kort fortalt er det slik at hvis din far har høye viker og måne, så er det stor sannsynlighet for at du også får det. Det finnes likevel et middel som kan gjøre noe med problemet: Provexin®.

I flere år har Provexin® hjulpet norske menn med hårveksten, og nå har det blitt så populært at produktet også er svært etterspurt blant våre naboer i Danmark og Sverige.

Provexin® sørger for å tilrettelegge for at håret skal kunne gro tilbake igjen. Ved å rense hårsekkene for talg, hudrester og annet grums, gir Provexin® håret ditt muligheten til å vokse – slik at du kan få manken tilbake. Det krevet litt tålmodighet, men svært mange menn har allerede funnet ut at det er verdt ventetiden.

Kjøp Provexin® her – 149 kroner for første måned

Ha tålmodighet

Bilde 1 og 2 viser Thomas’ hår etter henholdsvis en og sju måneder med Provexin®. Bilde 3 viser Thomas’ hår som det er i dag med en frisyre som han tidligere bare kunne drømme om.

Det kan godt ta litt tid før resultatene synes. Norske Thomas Lyberg, som kjøpte Provexin® for å få håret tilbake, begynte å se resultater etter fire-fem måneder – og det er helt normal.

– Det var godt å se at vikene ble mindre og at hårveksten på toppen av hodet ble tettere. Nå kan jeg la håret gro til en ordentlig frisyre igjen, eller barbere det av hvis jeg har lyst til det, sier Thomas.

Bestill Provexin i dag!