Dette skjer når du mister håret – og dette kan du gjøre

Millioner av menn opplever at håret på et tidspunkt begynner å forsvinne. Heldigvis kan du gjøre noe for å motvirke hårtapet. Men for å vite hvordan du – kanskje – kan løse problemet, må du vite hvorfor det skjer. Ingenting er garantert – men det er håp!

Hårlinjen viker tilbake, og alt du kan gjøre er å se deg i speilet og se den stygge utviklingen.

Det er et problem du kanskje kjenner til. Uansett har du helt sikkert sett folk på gaten som sliter med hårtap. Det rammer nemlig millioner av menn over hele verden, og er helt normalt. Men det er sjelden velkomment.

Heldigvis kan det faktisk være mulig å snu utviklingen. Men det krever at du gjør noe med det selv. Og du kan gjøre det med Provexin®.

Først må du imidlertid vite hvorfor håret forsvinner. Så les videre her og få samtidig råd om hvordan du muligens kan få håret tilbake.

Det kan Provexin® hjelpe deg med. Les mer om Provexin® her

Det ligger i genene…

Vi mister faktisk alle sammen hår hver eneste dag. Opptil 100 hår om dagen. Men mange menn lider av “androgen alopeci”, som er arvelig hårtap. Lidelsen gjør at hårene ikke vokser tilbake. Teknisk sett betyr dette at veksten i hårsekken ikke begynner igjen når et hår faller ut.

Androgen alopeci påvirker først og fremst menn, men du kan også se det hos kvinner. Det rammer 25 prosent av menn under 25 år og halvparten av alle middelaldrende menn. I tillegg rammer det 37 % av alle kvinner når de er i overgangsalderen. Det er altså mange mennesker som blir rammet av dette, og faktisk er androgen alopeci ansvarlig for 95 % av all skallethet.

Men hva er det som skjer når du lider av androgen alopeci?

Etter en stund vil hårsekken bli fylt opp med smuss, fordi det ikke vokser ut nytt hår. Og her kommer et middel som Provexin® inn i bildet. Provexin® renser hårsekkene slik at det blir plass til at et nytt hår kan vokse.

Hvis du lider av hårtap, kan du prøve Provexin®

Bare halve løsningen

Som nevnt betyr det arvelige hårtapet at hårsekkene ikke begynner å få nye hår når et gammelt hår faller ut. Derfor er det ikke nok å rengjøre hårsekkene. Du må også stimulere hårsekkene for å starte produksjonen av nye hår.

Også her® kan Provexin heldigvis hjelpe. Provexin® inneholder blant annet pollenekstrakt A100 samt sink, biotin og vitamin E. Det hjelper hårsekken med å stimulere til ny hårvekst – etter at den egentlig har stoppet.

Forvent imidlertid ikke å se resultater etter en uke. Tvert imot er det en lang prosess, og håret vil i utgangspunktet vokse sakte med ca. 1 centimeter per måned. I tillegg vil de nye hårene i begynnelsen være veldig fine og uten farge.

Men selv om det tar litt tid før du kanskje kan se effekten av Provexin®, vil du være glad hvis du lykkes. Det vil bety mer og tykkere hår enn før. Kanskje du til og med får tilbake det gamle håret ditt?

Start i god tid

Dessverre er det aldri en garanti for at den uheldige utviklingen kan reverseres hvis du begynner å miste håret. Men du kan øke sjansene dine betydelig ved å starte så tidlig som mulig.

Helst så snart du ser de første tegnene på begynnende hårtap. Hvis du venter mer enn 5-7 år, er det dessverre usannsynlig at trenden kan reverseres.

Med Provexin® er det heldigvis håp, og det blir raskt rutine å bruke det hver dag. Så ser du allerede tegn på hårtap – eller kjenner du noen som gjør det?

Prøv Provexin® her