Danmarks Prankster begynte å miste håret. Provexin® hjalp han få det tilbake.

Fardin Majidzadeh (24) har på 3 måneder fått omgjort begynnende hårtap til en flott og tett manke ved å bruke Provexin® i hodebunnen 2 ganger daglig. Se Fardins fantastiske resultater i artikkelen.

Fardin har hovedrollen i verdenskjente videoer

Den unge instagram- og youtube stjernen Fardin Majidzadeh lever alt annet enn et A4 liv. Han er stort sett foran kamera, som hovedrollen i sine egne filmer som har gjort han kjent langt utenfor Danmark.

Fardin kaller seg Danmarks Prankster, og han er lett å få øye på i det offentlige rom med sine artige triks og morsomme påfunn med «helt vanlige» folk. Mange av hans filmer som er lagt ut på Instagram og YouTube har gått viralt og blitt delt av tusenvis av mennesker verden over. Men når man i ung alder oppdager at man begynner å miste håret, det det ikke spesielt morsomt lenger. For et drøyt år tilbake påpekte en venn av Fardin at han begynte å bli tynn i håret øverst på hodet. Da han selv så hårtapet sitt ble han veldig overrasket, det var lite hår igjen på toppen.

«Jeg er for ung og dette er for tidlig, og jeg tenkte hva pokker skal jeg gjøre?» Forteller Fardin

 

Bestill i dag til kun 149,- første 4 uker

 

Mitt hår betyr alt for min «look»

Når man lever av å by på seg selv, er det ingen tvil om at utseende spiller en stor rolle for både selvtillitt og lysten til å stille seg opp foran kamera gang etter gang. Derfor er Fardin veldig fornøyd med resultatet han han fått med Provexin® på kun 3 måneder. Fardin sier selv at «Mitt hår betyr alt for min look».

Fardins hår i henholdsvis september og november 2019. PÅ bare tre måneder har den unge instagramstjernen stoppet sitt begynnende hårtap ved å behandle hodebunnen med Provexin®

 

Bestill i dag for kun 149,- første 4 uker

 

Det tok 3 måneder å stoppe hårtapet

Fardin begynte sin behandling med Provexin i september og allerede i november så han han en merkbar effekt. Fardin har ingen planer om å slutte med behandlingen.«Jeg har brukt Provexin® to ganger hver dag i ca. 3 måneder og det har gitt meg et meget godt resultat, mye bedre enn det jeg turte å håpe på», sier han fornøyd. Med nytt og tettere hår er Fardin mer enn klar til å fortsette sine pranks, og hvem vet om han plutselig dukker opp et sted nær deg? Det blir i allefall gøy å følge han videre.

Mer enn 70 000 venter på hans neste video

Den unge prankster’n Fardin har på rekordtid fått 72.000 følgere på sin instagramkonto (@fardinmessi), hvor også alle videoer blir delt. Selv mener Fardin at det er innholdets harmløse karakter som er en del av forklaringen til at folk har blitt ville etter han.

«Jeg hadde ikke forventet at det jeg gjør ville gå så viralt. Men jeg tror folk synes at det er morsomt fordi jeg er litt crazy der ute uten å gjøre noen noe vondt. Det jeg gjør går ikke ut over noen andre enn meg selv.»

Les mer og bestill i dag