Radioprogramleder og medieperson Esko har lenge bekymret seg over potensielt hårtap.

Menn i familien hans har hatt hårtap, og Esko tror det er en stor risiko for at han opplever arvelig hårtap også.

«Hårtap påvirkes av mange ting fra arv til livsstil, og faktisk er alle risikofaktorene til stede i mitt tilfelle», beskriver Esko.

Det anbefales å begynne å bruke Provexin®A100HF når de første tegnene på hårtap vises. Går det for lang tid kan ikke lenger hårtap gjenopprettes uten kirurgi.

«Jeg har tenkt en stund nå at det begynner å bli på tide å gjøre noe for å forhindre hårtap før det er for sent,» fortsetter hun.

Tynnende hår endrer utseendet, og kan påvirke selvfølelsen.

Prøv Provexin®A100HF!

Provexin®A100HF forsikret Esko

Esko endte opp med å teste Provexin®A100HF på grunn av sin vitenskapelige forskningsbakgrunn og brukervennlighet.

«Det er et stort antall av disse produktene på markedet, men jeg la merke til Provexin fordi det har blitt vitenskapelig undersøkt og så ut til å være enkelt å bruke. Og det er det det er!», roser Esko.

Provexin®A100HF påføres hodebunnen to ganger daglig. Etter Eskos mening ligner sammensetningen av produktet en lett fuktighetskrem og etterlater ikke en klissete eller fet følelse i hodebunnen.

«Voks og andre hårstylingsprodukter kan deretter påføres håret som normalt, Provexin påvirker ikke effektiviteten på noen måte,» beskriver Esko.

For å få effekt av Provexin®A100HF kreves det regelmessig bruk hver dag, to ganger om dagen. For å sørge for at du alltid har nok produkt, leveres det hjem til deg med noen ukers mellomrom.

«Så du trenger ikke å lagre for mange flasker hjemme, men det er heller ingen risiko for at produktet går tom,» sier Esko.

Studier:
Faergemann, J. og Hedner, T., Effekten av A100 Gel, på hårvekst og hårkvalitet: En forklarende studie. Journal of Cosmetics, Dermatological Sciences and Applications 2016:6;19-23.