5 gode grunner til å bestille Provexin®

Det å se i speilet at håret blir tynnere og tynnere er noe mange menn opplever i løpet av livet. Men det er ikke alle som vet at det finnes en naturlig måte å få håret til å vokse tilbake. Bruker du Provexin® to ganger daglig, renser det ut belegget som blokkerer hårsekkene og hjelper til å stimulere fram ny hårvekst.

En flaske Provexin på bordet

1 – Provexin® er enkelt og trygt å bruke

Provexin® er en gel, og derfor er den superlett å bruke. Alt du trenger å gjøre er å bruke den to ganger daglig – morgen og kveld. Ta en god mengde gel på en finger og masser den grundig inn i hodebunnen, der det er nødvendig. Det krever at man er tålmodig og ikke gir opp, men som mange skandinaviske menn har oppdaget, så er det verdt tålmodigheten.

Provexin® er helt ufarlig måte å selv behandle hodebunnen, stoppe ytterligere hårtap og vekke hårsekkene som har sluttet å virke.

2 – Jo før du starter, jo bedre

Omtrent en av tre menn begynner å miste håret allerede før de har fylt 30 år. Hos menn som har fylt 50, er det mer enn halvparten som har høye viker, måne eller en helt skallet isse. Jo før du begynner å bruke Provexin®, jo bedre er muligheten for å få hårsekkene til å produsere hår igjen.

Med andre ord: Så fort du merker hårtap, er det er ingen grunn til å vente.

Bestill din første pakke med Provexin® for bare 149,-

3 – Provexin® brukes akkurat der det er nødvendig

Hårtap varierer fra mann til mann. Felles for mange menn er at hårtapet skyldes androgene alopeci, også kalt arvelig hårtap.  Hele 95% av alt hårtap blant menn, skyldes androgen alopeci.  Og det er nettopp denne typen hårtap som Provexin® kan hjelpe.

Arvelig hårtap kan,for noen menn gå mest utover vikene, som kryper lenger og lenger opp. Mens for andre menn er det toppen av issen som blir mer og mer bar (såkalt «måne»).

Mange menn opplever arvelig hårtap før eller senere, men hårtap er langt fra det samme fra person til person. Derfor kan Provexin® smøres nøyaktig der du tror det er nødvendig.  Det er imidlertid viktig å understreke at Provexin® selvfølgelig ikke kan trylle frem en hårsekker, så det hjelper ikke noe å smøre produktet på et sted hvor du ikke tidligere har hatt hårvekst.

Bestill Provexin® i dag

4 – Provexin® sendes automatisk en gang i måneden

Å holde hårtap på avstand er ikke noe som har blitt gjort på en uke. Ifølge mange av mennene som allerede bruker Provexin®, kan det ta 4-6 måneder før du begynner å se resultater – men du bør ikke gi opp.

Det er viktig å være tålmodig, og derfor har vi også gjort det ekstra enkelt å være kunde. Som nytt medlem får du din første pakke med Provexin® for 149 kroner – og så får du en ny pakke hver måned helt automatisk. På denne måten er det lett å fortsette å bruke Provexin® og oppnå effekten som vedvarende bruk kan gi. Det er selvfølgelig ingen binding på avtalen, og man kan stoppe når som helst.

5 – Provexin® er en naturlig måte å få håret tilbake

Det er flere andre måter å gjøre noe med hårtap, men i motsetning til hårtransplantasjoner eller tupè, er Provexin® en naturlig måte å restarte hårveksten.

Provexin® fungerer som et løsningsmiddel som renser ut belegget som blokkerer hårsekken. Næringsemnene pollenekstrakt, sink, biotin og vitamin E, hjelper hårsekken til å stimulere fram ny hårvekst.

Bestill Provexin® og kom raskt i gang med behandlingen!