Trodde ikke effekten skulle bli så bra!


Thomas Lyberg opplevde at håret begynte å forsvinne da han var 25 år gammel.

– Jeg følte jeg så eldre ut, og regnet med at andre tenkte det samme, sier han.
Thomas stylet håret for å få det til å se mest mulig naturlig ut, men begynte raskt å barbere hele hodet da han synes håret ble FOR tynt.

Prøv Provexin®A100HF du også – bestill her!

Så raskt endringer

Thomas ble anbefalt Provexin®A100HF av en kompis. Etter å ha brukt produktet daglig i fire til fem måneder kunne endringer sees, og etter ca. 7 måneder følte han det veldig selv. – Det var så deilig å se at vikene ble mindre og at hårveksten på toppen ble tettere. Nå har Thomas brukt produktet i over 4 år, og han kommer til å fortsette.

Nå kan jeg la håret gro og ha frisyrer eller barbere meg – alt etter hviket humør jeg er i. Thomas bruker Provexin®A100HF regelmessig og har ingen planer om å slutte. Det at det ikke er noen bivirkninger er også veldig bra. Kjæresten til Thomas, som er frisør er også veldig positiv: hun foretrekker menn med hår, sier han lattermildt.

Bilde 1 og 2 viser Thomas sin hårvekst etter henholdsvis 1 og 7 måneder med Provexin®. Bilde 3 viser Thomas sitt hår som det er i dag. 

Bestill nå!

Skeptisk til hårvekstprodukter

Thomas og vennene kunne snakke om hårtap og løsninger for det, blant annet om hårtransplantasjon. Det virket både dyrt og risikabelt, og føltes ikke som en løsning for ham. Thomas forsøkte flere hårvekstmidler, blant annet et han fikk anbefalt av legen sin, men han var plaget av ulike bivirkninger som f.eks. tørr hodebunn. En venn anbefalte så Provexin®A100HF og han ga det et forsøk til tross for skepsis.

– Jeg tenkte vel at det ikke kom til å ha noe effekt, men da det lå liten risiko i å gi det et forsøk, kunne jeg liksom ikke la være, forteller Thomas. Og legger til; det valget er jeg glad for i dag!

Litt mer hår – stor forskjell. Bestill her!

Provexin A100HF er et middel som man enkelt masserer inn i hodebunnen og metoden har ingen påviste bivirkninger.

Bedre selvfølelse

Thomas kjenner andre som er rammet av hårtap, og anbefaler Provexin®A100HF videre så ofte han kan. Han forstår at folk er skeptiske til om det funker, men bruker seg selv som eksempel. – Håret er en viktig del av identiteten, og det å ikke kunne style håret eller ha litt lengde var vanskelig og sårt for meg.

Jeg var også skeptisk, men når man ser bilder av min utvikling kan man ikke være i tvil om at dette produktet fungerer!

Provexin®A100HF er klinisk testet og har ingen påviste bivirkninger. Hvis man slutter å anvende Provexin®A100HF kan hårtapet fortsette. I tillegg til å fremme hårveksten på bare flekker kan middelet bremse eller stoppe hårtap andre steder på hodet.

Hvorfor velge Provexin®A100HF?

– Jeg var skeptisk til denne type produkter og trodde aldri effekten skulle bli så bra, sier Thomas Lyberg, en veldig fornøyd kunde.

Arvelig hårtap, såkalt androgen alopeci, er årsaken i hele 95% av tilfellene hvor menn mister hår. Provexin®A100HF er en gel som påføres hodebunnen. Produktet er utviklet i Sverige og har dokumentert effekt på nettopp arvelig hårtap.

– Jeg trodde virkelig ikke at effekten skulle være så tydelig, sier Thomas Lyberg, som begynte å miste håret allerede som 25-åring. Etter fire, fem måneder begynte han å merke endringer i hårveksten. Efter syv måneder kunne han spare ut håret igjen. Tupé eller transplantasjon er helt unødvendig når en daglig rutine kan hjelpe på hårtapet.

”Endelig har jeg funnet et produkt som hjelper! Jeg er ikke lenger bekymret for å få viker og måne som ung mann – det føles bra!”

Kom i med behandlingen du også!

Norvital, som selger Provexin®A100HF, er et av Skandinavias ledende selskap innen salg av helseprodukter. Provexin®A100HF leveres direkte hjem til deg, og ny forsendelse kommer hver fjerde uke. Enklere blir det ikke.

Studie viser effekten av Provexin®A100HF

Produktet er klinisk testet ved Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg. Under studien talte man hårstrå på et avgrenset område hos alle deltakerne. På den måten kunne man se hvordan hårveksten stadig økte under testperioden.

Halvparten fikk 50% mer hårvekst, mens en tredjedel av deltakerne fikk dobbelt så mye hår enn det de hadde fra før. Det tok imidlertid noen måneder før deltakerne selv virkelig opplevde en stor forskjell.

Bestill nå til kampanjepris!