Stian (30): slik unngikk jeg å miste håret

I familien til Stian Øvretveit-Heimtun mister de mannlige medlemmene håret – og for noen begynte det allerede i tenårene! Stian hadde merket hårtapet i noen år da han i 2016 kom over Provexin®A100HF.  Han tenkte da at han ikke hadde noe å tape på å gi dette middelet en sjanse.

Følte han så eldre ut

Ved jevnlig påføring av en Provexin® har Stian fått tilbake mesteparten av det han hadde mistet, og han har fått stoppet ytterlige hårtap, noe han er godt fornøyd med. – Det er jo ikke akkurat stas når man er temmelig tynnhåret allerede i tenårene. Da er det lett å kjenne på at man ser mye eldre ut enn resten av kameratgjengen, forteller Stian.

-Selv om det kanskje kan høres tøft ut når man fremdeles ikke har fylt atten år, så oppleves det ikke sånn når årsaken er høye viker og måne, sier han videre.

Prøv Provexin du også!

Hårtapet ligger i familien

Stian er eldst av tre brødre, og de to yngste begynte også å miste håret i svært ung alder. Heldigvis gikk det ikke like raskt hos Stian, så da han oppdaget Provexin hadde ikke hårtapet over hele hodet vart altfor lenge.

-Da jeg bestemte meg for å gi dette middelet et forsøk, så hadde jeg lest at det kunne være vanskelig å få tilbake hår som hadde vært borte lenger enn 6-7 år. Ettersom hårtapet hos meg gikk gradvis, så har jeg heldigvis fått tilbake mye av det jeg mistet – alt falt jo ikke av samtidig, ler Stian. Brødrene mine har mistet så mye at de har kanskje vent seg til å leve uten hår på hodet, selv om jeg tror de vurderer å prøve selv når de har sett hvordan Provexin har hjulpet meg.

Enkelt  valg

Han mener at det å starte med Provexin var et lett valg å ta. Påføringen er enkel, gelen trekker raskt inn i hodebunnen og det er ingen registrerte bivirkninger. Det er imidlertid viktig å være litt tålmodig ettersom hårvekst er en langsom prosess.

– Jeg var veldig forberedt på at det kunne ta tid, så jeg ble ekstra glad da jeg var så heldig å kunne skimte en bedring etter ca. fire måneder. Etter syv måneder hadde jeg virkelig fått tilbake mye hår! Jeg har alltid hatt tynn hårvekst, men jeg synes at jeg mange steder har fått tettere hår enn tidligere. Jeg har allerede holdt på i to år, men nå må jeg bare fortsette å smøre morgen og kveld for å holde hårveksten vedlike og sørge for at hårtap over hele hode blir utsatt så lenge som mulig.

 

Bestill NÅ - kom igang med behandlingen!