Slik kan du få økt hårvekst

Mange menn mister hår. Allerede i 20-årene kan dette veldig vanlige problemet oppstå. Provexin®A100HF kan hjelpe deg å få økt hårvekst – helt uten bivirkninger.

Begynner du å få en liten måne på toppen av hode, eller trekker vikene seg stadig lenger bakover? 95 % av de menn som mister håret, har androgen alopeci, altså en veldig vanlig årsak til hårtap. Androgen alopeci (arvelig hårtap) er genetisk betinget og dette hårtapet har ikke sammenheng med at du bruker feil sjampo eller gjør andre ting som fremprovoserer hårtap. Du kan imidlertid gjøre noe med det; helt uten å måtte legge deg på operasjonsbenken eller bruke midler med skremmende bivirkninger.

Bestill Provexin til 50% nå!

Arvelig hårtap er den vanligste årsaken til hårtap. Det er i hovedsak menn som rammes, men også kvinner kan få tynnere hår – i blant allerede fra 40-årsalderen. For menn er det ikke uvanlig at man i 20-årsalderen begynner å miste hår. Det finnes heldigvis hjelp å få uten å måtte transplantere hår.

Studie og produkttester viser at arvelig hårtap kan bremses!

Provexin®A100HF har dokumentert effekt mot hårtap. Produktet har blitt testet i en studie* utført på Sahlgrenska Universitetssykehus i Göteborg. I løpet av perioden fant man at mer enn halvparten av deltakerne fikk mer enn 50% mer hårvekst, mens en tredjedel opplevde mer enn 100% økning i gjenvekst av hår.

En randomisert, dobbeltblindet placebo-kontrollert produkttest, utført av hudleger i Berlin i 2010, viste en klar trend mot forbedring i hårtetthet. Forsøkspersonene selv kunne tydelig se forskjell etter noen måneder. 59 personer av begge kjønn i aldersspennet 18-55 år.

-Erfaringer fra både studiet og testen viser at utgangspunktet til pasientene har mye å si for resultatet. Dersom man har vært uten hårvekst i det aktuelle området i mer enn 5-7 år, kan det være vanskelig å skape gjenvekst gjennom denne behandlingen, forteller professor Jonas Müntzing som har gått gjennom studieresultatet fra Berlin. – Likeledes er det viktig å vite at selv om legen ser tegn til hårvekst etter kun noen uker, så tok det lengre tid før deltakerne selv opplevde effekten av behandlingen. De første hårene kommer som oftest i form av vellushår (også kalt babyhår), som etter hvert faller av før man får tilbake hår med samme farge og kvalitet som tidligere.

Bestill NÅ og få halv pris på første forsendelse!

Studie viser gode resultater

Under studiet i Gøteborg talte man antall hårstrå og tok digitale bilder på en standardisert måte. De som utførte studien så en signifikant forskjell veldig tidlig. – Det tar en stund før hårene kommer tilbake med samme kvalitet og farge som tidligere, sier professor Jonas Müntzing som har studert de samlede resultatene av studiet og flere tester.

-Derfor tar det som regel lenger tid før de som behandles merker at hårveksten øker. Man har dessuten tatt høyde for at personene selv har hatt merkbar effekt av behandlingen når man har konkludert resultatene i studiene. Det hjelper jo lite for den enkelte at hårveksten dobles hvis man har svært lite hår fra før.

Ingrediensen 1,5-pentandiol øker vanninnholdet i det ytterste hudlaget og fungerer som et løsemiddel for stoffer som blokkere hårsekken og hindrer hårvekst. Døde hudceller og talg som utsondres fra kjertler i hårsekken kan nemlig blokkere den. Provexin®A100HF inneholder også næringsstoffer som bidrar til å bedre forutsetningene for hårtilvekst.

Så snart man begynner å miste hår bør man sette inn behandlingen. Jo tidligere du starter, desto større sjanse for at du får håret tilbake.

Studie:

Faergemann, J. and Hedner, T., The effect of A100 Gel, on Hair Growth, and Hair Quality: An explanatory study. Journal of Cosmetics, Dermatological Sciences and Applications 2016:6;19-23.

Bestill Provexin®A100HF her

Provexin®A100HF motvirker arvelig hårtap

Egenbehandling uten kirurgi

En gel du påfører det berørte området 2 ganger daglig

Medisinsk produkt med klinisk dokumentert effekt

 Klassifisert som medisinsk utstyr klasse 1 i EU og testet ved Sahlgrenska Universitetssykehus i Gøteborg

Ingen rapporterte bivirkninger

Gelen inneholder heller ingen allergener som kan skape irritasjon for pollenallergikere