Om Provexin® A100HF

Hår vokser fra hårsekker i huden og følger et syklisk mønster med en vekstfase, en hvilefase og en fase hvor det gamle håret faller av. Normalt kommer det deretter en ny vekstfase. Ved androgen alopeci (arvelig hårtap), den vanligste typen hårtap, er det vanskelig for hårsekken å komme tilbake til vekstfasen.

Hva er Provexin®A100HF?
Provexin®A100HF er et medisinsk produkt* som inneholder 1,5-pentandiol, det patenterte pollenekstraktet A100, samt mikronæringsstoffene E-vitamin, biotin og sink. Produktet er formulert som en gel som smøres på området hvor hårtapet på hodet har oppstått. Det er ingen bivirkninger ved bruk og produktet kan brukes sammen med vanlige hårpleie- og stylingprodukter.

Slik virker produktet:
Ingrediensen 1,5-pentandiol øker vanninnholdet i det ytterste hudlaget og fungerer som et løsemiddel for stoffer som blokkere hårsekken og hindrer hårvekst. Døde hudceller og talg som utsondres fra kjertler i hårsekken kan nemlig blokkere den. Provexin®A100HF inneholder også næringsstoffer som bidrar til å bedre forutsetningene for hårtilvekst.

Hvem kan bruke produktet?
Provexin®A100HF kan brukes ved hårtap som skyldes androgen alopeci. Androgen alopeci er vanligst hos menn, men forekommer også blant kvinner. Menn kan rammes mens de er unge, men for kvinner er det vanligst at de begynner å få mindre hårtilvekst etter menopausen. Graden av hårtap er vanligvis en kombinasjon av arvelighet, hormonelle faktorer og økende alder. Det bør ikke være lenger enn 5 år siden hårtapet startet – dette for at hårsekkene skal kunne «vekkes til live».

Bestill nå – få 44% rabatt

Påføring:
Påfør Provexin®A100HF på områder med hårtap/tynt hår to ganger daglig, gjerne morgen og kveld. Massér inn gelen til den er absorbert, og pass på å dekke hele området som er rammet. På føringen bør fortsette over flere måneder for at ønsket resultat skal oppnås.

Effekt:
Hårvekst tar tid, og det er individuelt hvor raskt man opplever effekt. Det kan ta 5-7 måneder før resultatene blir godt synlige. Det første håret som kommer vil være tynt og upigmentert – senere vil ditt normale hår begynne vokse. Produktet kurerer ikke arvelig hårtap, men vil ta bort effekten av lidelsen så lenge man bruker produktet.

Provexin®A100HF distribueres kun via Norvital® AS som er et av Nordens ledende selskaper innen salg av helseprodukter direkte til forbruker.

Innhold (INCI:)
Aqua, 1,5-Pentanediol, Pollen Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Polysorbate 20, Squalane, Tocopherol, Xanthan Gum, Chondrus Crispus Powder, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Disodium EDTA, Zinc Chloride, Zinc Oxide, Biotin, Sodium Hydroxide, Parfum.

Studie:
Faergemann, J. and Hedner, T., The effect of A100 Gel, on Hair Growth, and Hair Quality: An explanatory study. Journal of Cosmetics, Dermatological Sciences and Applications 2016:6;19-23.

Bestill NÅ til kun 149,-

Provexin®A100HF motvirker arvelig hårtap

Egenbehandling uten kirurgi

En gel du påfører det berørte området 2 ganger daglig

Medisinsk produkt med klinisk dokumentert effekt

 Klassifisert som medisinsk utstyr klasse 1 i EU og testet ved Sahlgrenska Universitetssykehus i Gøteborg

Ingen rapporterte bivirkninger

Gelen inneholder heller ingen allergener som kan skape irritasjon for pollenallergikere