For tidlig å miste håret?

Du føler deg ung og attraktiv og langt fra klar for å miste håret. Allikevel har det begynt å skje: håret er i ferd med å forsvinne.

Morten (45) begynte å merke at hårveksten avtok. Han mistet mer hår enn han var komfortabel med og det ble bart på toppen – litt for tidlig.

–Det hårløse området på toppen ble stadig større, og jeg var ikke komfortabel med det. Etter å ha brukt Provexin®A100HF en stund, økte hårveksten. Det kom til og med hår på det bare området. Best av alt er at jeg ikke mister hår lenger. Nå ser det ut til å være under kontroll, og jeg er ikke lenger redd for å bli helt uten hår på toppen, sier Morten.

Bestill Provexin NÅ!

Han referer til Provexin®A100HF som har dokumentert effekt på hårtap. Produktet, en gel som påføres de ønskede områdene, fjerner smuss som tetter igjen hårsekkene og gjør det lettere for næringsstoffer å nå ned i hårsekkene.

Stabiliserer hårtapet

Hårtap kommer naturlig når man blir eldre, men det kan være tungt om det skjer for tidlig. Det forandrer utseendet, og kanskje også hvordan vi ser på oss selv. Noen aksepterer det, mens andre vil prøve ut forskjellige løsninger.

En av egenskapene til Provexin®A100HF er nettopp at det tilrettelegger for fremvekst av nytt hår. Starter du tidlig nok, kan du unngå å få hårløse områder på hodet og forebygge ytterligere hårtap. Dersom hårtapet ikke har vart for lenge, og du ikke har blitt helt skallet, er det større sjanse for å få tilbake hårveksten. En annen effekt, er at hårtapet kan bremse og stoppe helt opp.
Produktet bør brukes en stund før det gir resultater (4-6 måneder) og man må fortsette med behandlingen kontinuerlig for å opprettholde effekten.

Provexin®A100HF har dokumentert effekt mot hårtap. Produktet har blitt testet i en studie utført på Sahlgrenska Universitetssykehus i Göteborg. Av dem som deltok i studien fikk mer enn 80 % økt hårvekst. I en annen produkttest, utført av hudleger i Berlin i 2010, kunne legen allerede etter fire uker se en signifikant forskjell. Forsøkspersonene selv kunne tydelig se forskjell etter noen måneder. 59 pasienter deltok i studien, hvorav en tredjedel var kvinner.

Erfaringer fra studiet viser at utgangspunktet til den enkelte pasienten har mye å si for resultatet. Hvis man for eksempel har vært uten hårvekst i det aktuelle området i mer enn 5-7 år, kan det være vanskelig å skape gjenvekst gjennom denne behandlingen.

Provexin®A100HF er testet av hudleger i Sverige og har ingen bivirkninger.

Studie:

Faergemann, J. and Hedner, T., The effect of A100 Gel, on Hair Growth, and Hair Quality: An explanatory study. Journal of Cosmetics, Dermatological Sciences and Applications 2016:6;19-23.

Bestill Provexin®A100HF her!

Provexin®A100HF motvirker arvelig hårtap

Egenbehandling uten kirurgi

En gel du påfører det berørte området 2 ganger daglig

Medisinsk produkt med klinisk dokumentert effekt

 Klassifisert som medisinsk utstyr klasse 1 i EU og testet ved Sahlgrenska Universitetssykehus i Gøteborg

Ingen rapporterte bivirkninger

Gelen inneholder heller ingen allergener som kan skape irritasjon for pollenallergikere