For tidlig å miste håret?

Morten (45) mistet en god del hår og det begynte å bli bart på toppen – litt for tidlig. –Det hårløse området på toppen ble stadig større, og jeg var ikke komfortabel med det. -Jeg synes faktisk det var ganske kjipt.

Etter å ha brukt Provexin®A100HF en stund, økte hårveksten. Det kom til og med hår på det bare området. Best av alt er at jeg ikke mister hår lenger. Nå ser det ut til å være under kontroll, og jeg er ikke lenger redd for å bli helt uten hår på toppen, sier Morten.

Bestill Provexin NÅ!

Han referer til Provexin®A100HF som har dokumentert effekt på hårtap. Produktet, en gel som påføres de ønskede områdene, fjerner smuss som tetter igjen hårsekkene og gjør det lettere for næringsstoffer å nå ned i hårsekkene.

Stabiliserer hårtapet

Hårtap kommer naturlig når man blir eldre, men det kan være tungt om det skjer for tidlig. Det forandrer utseendet, og kanskje også hvordan vi ser på oss selv. Noen aksepterer det, mens andre vil prøve ut forskjellige løsninger.

Bestill fire første uker til kun 149,-

En av egenskapene til Provexin®A100HF er at det tilrettelegger for fremvekst av nytt hår. Starter du tidlig nok, kan du unngå å få hårløse områder på hodet og forebygge ytterligere hårtap. Dersom hårtapet ikke har vart for lenge er det større sjanse for å få tilbake hårveksten. En annen effekt, er at hårtapet kan bremse og stoppe helt opp.

Produktet bør brukes en stund før det gir resultater (4-6 måneder) og man må fortsette med behandlingen kontinuerlig for å opprettholde effekten.

Dokumentert effekt på arvelig hårtap

Produktet har blitt testet i en studie ved Sahlgrenska Universitetssykehus i Göteborg. Middelet ble brukt to ganger om dagen over en fire måneders periode, og blant de som gjennomførte hele studien og resultatet var oppsiktsvekkende. Hos mer enn halvparten økte hårveksten med mer enn 50 prosent. Hos en tredjedel økte hårveksten med mer enn 100 prosent.

BESTILL NÅ TIL KUN 149,-

Andre produkttester er utført i henholdsvis Sverige, Tyskland og India – på til sammen mer enn 100 forsøkspersoner. Resultatene er basert på hårstråtelling, før/etter-bilder samt egenevaluering og viser at nærmere 60 % av forsøkspersonene fikk økt hårvekst.

Noen opplevde effekt allerede etter få uker, men for de fleste tok det to til tre måneder før effekten er fremtredende.

Provexin®A100HF er testet av hudleger i Sverige og har ingen bivirkninger.

Studie:

Faergemann, J. and Hedner, T., The effect of A100 Gel, on Hair Growth, and Hair Quality: An explanatory study. Journal of Cosmetics, Dermatological Sciences and Applications 2016:6;19-23.

Bestill Provexin®A100HF her!