Endelig kan jeg la håret vokse igjen!

Thomas Lyberg opplevde at håret begynte å forsvinne da han var 25 år gammel. Vikene krøp bakover og håret ble tynnere på toppen.

Prøv Provexin®A100HF du også – bestill her!

– Jeg følte jeg så eldre ut, og regnet med at andre tenkte det samme, sier han.
Thomas stylet håret for å få det til å se mest mulig naturlig ut, men begynte raskt å barbere hele hodet da han synes håret ble FOR tynt.

Så endringer etter et halvt år

Thomas ble anbefalt Provexin®A100HF av en kompis. Etter å ha brukt produktet daglig i fire til fem måneder kunne endringer sees, og etter ca. 7 måneder følte han det veldig selv. – Det var så deilig å se at vikene ble mindre og at hårveksten på toppen ble tettere. Nå kan jeg la håret gro og ha frisyrer eller barbere meg – alt etter hviket humør jeg er i. Thomas bruker Provexin®A100HF regelmessig og har ingen planer om å slutte. Det at det ikke er noen bivirkninger er selvsagt også bra. Kjæresten til Thomas, som er frisør er også veldig positiv: hun foretrekker menn med hår, sier han latterfullt.

Økt hårvekst med Provexin®!

Bestill nå til kun 149,-!

Skeptisk til hårvekstprodukter

Thomas og vennene kunne snakke om hårtap og løsninger for det, blant annet om hårtransplantasjon. Det virket både dyrt og risikabelt, og føltes ikke som en løsning for ham. Thomas forsøkte flere hårvekstmidler, blant annet et han fikk anbefalt av legen sin, men han var plaget av ulike bivirkninger som f.eks. tørr hodebunn. En venn anbefalte så Provexin®A100HF og han ga det et forsøk til tross for skepsis.
– Jeg tenkte vel at det ikke kom til å ha noe effekt, men da det lå liten risiko i å gi det et forsøk, kunne jeg liksom ikke la være, forteller Thomas. Og legger til; det valget er jeg glad for i dag!

Provexin A100HF er et middel som man enkelt masserer inn i hodebunnen og metoden har ingen påviste bivirkninger.

Bedre selvfølelse

Thomas kjenner andre som er rammet av hårtap, og anbefaler Provexin®A100HF videre så ofte han kan. Han forstår at folk er skeptiske til om det funker, men bruker seg selv som eksempel. – Håret er en viktig del av identiteten, og det å ikke kunne style håret eller ha litt lengde var vanseklig og sårt for meg. Jeg var også skeptisk, men når man ser bilder av min utvikling kan man ikke være i tvil om at dette produktet fungerer! Thomas er takknemlig for at Provexin®A100HF har gitt ham håret tilbake.

Litt mer hår – stor forskjell. Første fire uker til kun 149,-

Hvorfor velge Provexin®A100HF?

– Jeg var skeptisk til denne type produkter og trodde aldri effekten skulle bli så bra, sier Thomas Lyberg, en veldig fornøyd kunde.

Arvelig hårtap, såkalt androgen alopeci, er årsaken i hele 95% av tilfellene hvor menn mister hår. Provexin®A100HF er en gel som påføres hodebunnen. Produktet er utviklet i Sverige og har dokumentert effekt på arvelig hårtap.

– Jeg trodde virkelig ikke at effekten skulle være så tydelig, sier Thomas Lyberg, som begynte å miste håret allerede som 25-åring. Etter fire, fem måneder begynte han å merke endringer i hårveksten. Efter syv måneder kunne han spare ut håret igjen. Tupé eller transplantasjon er helt unødvendig når en daglig rutine kan hjelpe på hårtapet.

”Endelig har jeg funnet et produkt som hjelper! Jeg er ikke lenger bekymret for å få viker og måne som ung mann – det føles bra!”

Bestill Provexin®A100HF her!

Provexin®A100HF motvirker arvelig hårtap

Egenbehandling uten kirurgi

En gel du påfører det berørte området 2 ganger daglig

Medisinsk utstyr med klinisk dokumentert effekt

 Klassifisert som medisinsk utstyr klasse 1 i EU og testet ved Sahlgrenska Universitetssykehus i Gøteborg

Ingen rapporterte bivirkninger

Gelen inneholder heller ingen allergener som kan skape irritasjon for pollenallergikere