Endelig kan jeg la håret vokse igjen!

Thomas Lyberg opplevde at håret begynte å forsvinne da han var 25 år gammel. Vikene krøp bakover og håret ble tynnere på toppen.

– Jeg følte jeg så eldre ut, og regnet med at andre tenkte det samme, sier han.
Thomas stylet håret for å få det til å se mest mulig naturlig ut, men begynte raskt å barbere hele hodet da han synes håret ble FOR tynt.

Prøv Provexin® du også – klikk her!

 

Så endringer etter et halvt år

Thomas kom over vårt produkt, og etter å ha brukt Provexin®A100HF daglig i fire til fem måneder kunne endringer sees, og etter ca. 7 måneder følte han det veldig selv. – Det var så deilig å se at vikene ble mindre og at hårveksten på toppen ble tettere. Nå kan jeg la håret gro og ha frisyrer eller barbere alt – alt etter hviket humør jeg er i. Thomas bruker Provexin®A100HF regelmessig og har ingen planer om å slutte. Det at det ikke er noen bivirkninger er selvsagt også bra. Kjæresten til Thomas, som er frisør er også veldig positiv: hun foretrekker menn med hår, sier han latterfullt.

Økt hårvekst med Provexin®!

Bestill nå til kun 149,-

Skeptisk til hårvekstprodukter

Thomas og vennene kunne snakke om hårtap og løsninger, blant annet om hårtransplantasjon. Det virket risikabelt, for dyrt og rett og slett ikke noe for han. Thomas forsøkte flere hårvekstmidler, blant annet et han fikk anbefalt av legen sin, men han var plaget av ulike bivirkninger som f.eks. tørr hodebunn. En venn anbefalte så Provexin®A100HF og han ga det et forsøk til tross for skepsis.
– Jeg tenkte vel at det ikke kom til å ha noe effekt, men da det lå liten risiko i å gi det et forsøk, kunne jeg liksom ikke la være, forteller Thomas. Og legger til; det valget er jeg glad for i dag!

Provexin A100HF er en gel som man enkelt masserer inn i hodebunnen og har ingen påviste bivirkninger.

Bedre selvfølelse

Thomas kjenner andre som er rammet av hårtap, og anbefaler Provexin®A100HF videre så ofte han kan. Han skjønner at folk er skeptiske, men bruker seg selv som eksempel. – Håret er en viktig del av identiteten, og det å ikke kunne style håret eller ha litt lengde var trist og sårt for meg. Jeg var også skeptisk, men ser man bilder av min utvikling kan man ikke være i tvil om at dette produktet fungerer! Han er takknemlig for at Provexin®A100HF har gitt ham håret tilbake.

Provexin®A100HF er klinisk testet og har ingen påviste bivirkninger. Hvis man slutter å anvende Provexin®A100HF kan hårtapet fortsette. I tillegg til å fremme hårveksten kan den bremse eller stoppe hårtap andre steder på hodet.

Bestill NÅ!