Plages du av diffust håravfall?

Så mange som 1 av 3 kvinner opplever hårtap i overgangsalderen som følge av arvelig hårtap. Finn ut om du lider av arvelig hårtap slik at du kan starte riktig behandling raskt.

Hvor mye hår er det normalt å miste?

Det høres kanskje mye ut, men det er normalt å miste om lag hundre hårstrå hver dag. Stress, dårlig næringsinntak, hormonforstyrrelser og medikamentbruk kan forårsake hårtap utover normalen. Det er altså naturlig å miste en del hår, men hvis hårtapet øker betraktelig i overgangsalderen er det mulig du lider av arvelig hårtap.

Kjenner du deg igjen i dette håravfallsmønsteret?

Det typiske håravfallsmønsteret hos kvinner med arvelig hårtap, er uttynning av håret i overgangsalderen, gjerne på toppen av hodet og på sidene. Hårtapet er altså mer diffust og spredt hos kvinner enn hos menn som gjerne mister hår på issen og kan bli helt skallet. Kjenner du deg igjen i denne beskrivelsen kan det være du er rammet av arvelig hårtap.

Hvordan stilles diagnosen arvelig hårtap (androgen alopeci)?

Det finnes dessverre ingen test man kan ta hos legen for å få bekreftet om man lider av arvelig hårtap. Diagnosen stilles på bakgrunn av omfanget av hårtapet og utfra arvelighet i familien, samt ved å utelukke andre årsaker. Hvis du kjenner deg igjen i beskrivelsen ovenfor og vet at noen i familien har opplevd tidlig hårtap kan det være verdt å forsøke Provexin®A100HF.

Hvordan fungerer Provexin®A100HF?

Provexin®A100HF er et medisinsk utstyr for egenbehandling av hårtap forårsaket av arvelig hårtap. Det er en gel man påfører det berørte området to ganger daglig. Provexin®A100HF renser tilstoppede hårsekker for smuss og legger til rette for ny hårvekst i hårsekker som har vært tilstoppet. Produktet kurerer ikke androgen alopeci, men kan bedre hårtilveksten og bremse ytterligere hårtap. Det er ikke registrert bivirkninger knyttet til bruk.

Synlig effekt etter 4-6 måneder

Provexin®A100HF brukes daglig og smøres direkte på områdene som er rammet av hårtap. Det kan være lett å miste motet hvis man ikke ser resultater raskt. Noen opplever resultater etter 4 uker. Andre ser ikke hårveksten før det har gått noen måneder fordi de første hårene som vokser ut er såkalte vellushår som er tynne og fargeløse. Disse blir etter hvert erstattet av normalt hår som er tykkere og har farge/pigment. Les Berit og Thomas sine historier og hvordan de fikk hjelp av Provexin®A100HF.

NB! Behandling bør starte så tidlig som mulig. Studier viser at dersom hårtapet hadde pågått i mer enn fem år eller mer kan det være vanskelig å få i gang hårveksten igjen.

Klinisk dokumentert effekt i svenske studier

Provexin®A100HF er et medisinsk utstyr klasse I og er et svenskutviklet produkt.  Produktet er utprøvd ved Sahlgrenska Universitetssykehus i Gøteborg av Jan Faergemann, professor i dermatologi. Produktet er testet i flere studier, på til sammen nærmere 300 forsøkspersoner. Både kvinner og menn har deltatt, og hele 60 % fikk økt hårvekst. Les mer om studiene her.

Start behandlingen nå!

 

Bestill Provexin®A100HF

Provexin®A100HF motvirker arvelig hårtap

Egenbehandling uten kirurgi

En gel du påfører det berørte området 2 ganger daglig

Medisinsk produkt med klinisk dokumentert effekt

 Klassifisert som medisinsk utstyr klasse 1 i EU og testet ved Sahlgrenska Universitetssykehus i Gøteborg

Ingen rapporterte bivirkninger

Gelen inneholder heller ingen allergener som kan skape irritasjon for pollenallergikere