Unngå å miste hår i overgangsalderen

Mange opplever hårtap i forbindelse med overgangsalderen

Nesten 40 % av alle kvinner lider også av arvelig hårtap. For de fleste starter det i forbindelse med overgangsalderen. Men det finnes midler som kan hjelpe.

For kvinner kan håravfall oppleves som ekstra vanskelig og mange bruker mye tid på å skjule at man har fått mindre hårvekst. Den vanligste årsaken til håravfall er androgen alopeci (arvelig hårtap). De fleste menn er kjent med problematikken, og skjønner godt hva som skjer når man begynner å få viker og måne. For kvinner er ikke denne problematikken like kjent, og mange antar at kvinner får mindre hårvekst fordi de blir gamle. Det kan dermed føles ekstra emosjonelt for de kvinner som lider av arvelig håravfall.

Årsaken til androgen alopeci er den samme for menn og kvinner; når andelen av mannlige kjønnshormoner stiger, påvirker de hårsekkene slik at håret slutter å vokse og tilslutt faller av. For kvinner skjer dette i forbindelse med overgangsalderen når hormonbalansen forskyves.

Opplever du hårtap?

  • Mer hår enn normalt i børsten/kammen etter å ha gredd håret
  • Det ligger mer hår i sluket når man har dusjet
  • Man oppdager mer hår på hodeputen
  • Hårveksten er jevnt over tynnere, og man har kanskje tendens til noen bare flekker enkelte steder
  • Man må endre stylingvaner for å dekke over at man har fått mindre hår

Unngå å bruke penger på feil produkt

Dersom man lider av arvelig hårtap må man bruke midler som er spesielt utviklet for nettopp dette. Mange kvinner bruker mye penger på produkter som skal bidra til mer hårvekst og tykkere hår, men disse er som regel utviklet med tanke på andre årsaker enn androgen alopeci.

Det finnes imidlertid produkter som kan bidra til ny hårvekst, samt forbygge ytterligere hårtap for de som lider av arvelig hårtap. Bruker du rett produkt for ditt hårtap? Prøv Provexin®A100HF – nå til halv pris

Studier viste god effekt

Gelen Provexin®A100HF har dokumentert effekt mot håravfall. Produktet er enkelt å bruke – gelen masseres inn i hodebunnen hver morgen og kveld. I en studie ved Sahlgrenska Universitetssykehuset i Göteborg økte hårveksten med 50 % hos halvparten av deltakerne. En tredjedel av testgruppen opplevde en økning på 100 %. Testgruppen inkluderte 110 mennesker, hvorav en tredel var kvinner.

Selv om man under studiene kunne se en effekt relativt tidlig, så tar det som regel noen måneder før brukeren selv virkelig opplever å ha fått mer hår. Ofte vil nemlig de første hårene være såkalte ”baby-hår” som kan være både lyse og tynne. Når disse faller av vil de blir erstattet med hår som har normal tykkelse og farge.

 

Bestill her!

Provexin®A100HF motvirker arvelig hårtap

Egenbehandling uten kirurgi

En gel du påfører det berørte området 2 ganger daglig

Medisinsk produkt med klinisk dokumentert effekt

 Klassifisert som medisinsk utstyr klasse 1 i EU og testet ved Sahlgrenska Universitetssykehus i Gøteborg

Ingen rapporterte bivirkninger

Gelen inneholder heller ingen allergener som kan skape irritasjon for pollenallergikere